ONZE REFERENTIES

"Kennissen hebben ons aangeraden om contact op te nemen met Segorex. Voor ons was prijs /kwaliteit belangrijk"

Fam. VermeierenBEKIJK DEZE REALISATIE
"Kennissen hebben mij ingelicht. Ik ben heel tevreden over de service en alles wat erbij hoort."

Fam. CantersBEKIJK DEZE REALISATIE
"Ik ben bevriend met de eigenaar en heb hem weten starten 11 jaar geleden. Wij hadden reeds een bestaande installatie voor het gebruik van regenwater maar die voldeed niet meer. Daarom riepen we de hulp in van Stef als specialist. Na 5 jaar nog geen probleem gehad."

Fam. BertelsBEKIJK DEZE REALISATIE
"Segorex leren kennen via eigenaar. We hadden reeds een waterontharder staan. Voor het onderhoud hiervan zijn we naar Segorex gegaan. Daar zij ook gespecialiseerd zijn in regenwaterrecuperatie hebben we hen gecontacteerd om een installatie te plaatsen."

Fam. HuybrechtsBEKIJK DEZE REALISATIE
"We hadden al een toestel in onze oude bakkerij. Zodoende twijfelde we niet om er ook één in onze privéwoning te plaatsen."

Fam. GoosensBEKIJK DEZE REALISATIE
"Segorex aangeprezen door onze architect. Tot op heden geen spijt."

Fam. DujardinBEKIJK DEZE REALISATIE
"Segorex door familie leren kennen. Onze waterontharder hebben wij dan ook ben hen gekocht. Door de goede ervaring die we ondervonden bij de plaatsing van de waterontharder en goede service nadien hebben we niet geaarzeld om beroep op hen te doen voor het plaatsen van onze regenwaterpomp en filters bij de verbouwingen van onze woning."

Fam. Wouters
"Segorex ontdekt via de braderij te Vosselaar. Zij gaven ons zeer concrete en gedetailleerd informatie tijdens het verkoopsgesprek. De installatie en naservice zijn verlopen volgens de gemaakte afspraken."

Fam. GoosBEKIJK DEZE REALISATIE
"Wij moesten twee installaties, waterontharder en ontijzeraar, verhuizen naar onze nieuwe locatie. In tegenstelling tot andere bedrijven was dit voor Segorex geen probleem. Tevens hebben zij dit kunnen realiseren zonder dat wij onze aktiviteiten hebben moeten stilleggen. Gezien we nu meer water gingen verbruiken hebben zij de installaties aangepaste en uitgebreid. Voor ons was het ook belangrijk dat zij zeer bereikbaar waren."

Wasserij SneeuwvlokjeBEKIJK DEZE REALISATIE
"Wij zijn terecht gekomen bij Segorex via onze loodgieter Adis. Prijs/kwaliteit was voor ons belangrijk. Zij hebben ook onze regenwaterinstallatie onderhouden en verbeterd."

Fam. van LaerBEKIJK DEZE REALISATIE