ONZE REFERENTIES

"Wij komen van een andere firma. 1 x hebben we de bypass van het toestel vergeten te openen waardoor we hard water hadden. Segorex is dit komen oplossen."

Fam. VermeulenBEKIJK DEZE REALISATIE
"Segorex leren kennen via onze dochter die reeds een installatie van hen had. Ze is zeer tevreden over de service. Wij hebben dan ook de waterontharder en de regenwaterpomp gekocht bij Segorex."

Fam. MartensBEKIJK DEZE REALISATIE
"Wij kennen Stef van vroeger en waren toen tevreden over de service. Daarom zijn wij ook bij Segorex gegaan."

Fam. De Houwer
"Kennen Segorex vanop de braderij. Wij raden vrienden steeds aan om bij hen te kopen. Wij zijn heel tevreden van het zachte water."

Fam. Verwimp
"Vrienden hadden ons Segorex aangeraden. Eerlijke en goede service."

Fam. Vanderavoort
We kennen Segorex via familie die een waterontharder hadden staan. De service is supergoed, apparaat werkt prima. Bellen zelf voor onderhoud, mensen van Segorex zijn correct en vriendelijk.

Fam. van Tricht
"Hadden reeds in de winkel een waterontharder van Segorex. Nu ook één privé geplaatst. Zeer tevreden over de service. Verbruiken nu minder zeep. Wasmachine en vaatwasser gaan langer mee. Onderhoud van alle sanitair is veel eenvoudiger."

Fam. Van Opstal
"Segorex via website gevonden. Wij hadden ijzer in het grondwater. Eerlijke service en vlotte samenwerking."

Fam. AdriaenssenBEKIJK DEZE REALISATIE
"Door problemen met kalk zijn we via via bij Segorex terecht gekomen. Ook hebben we later een regenwaterinstallatie door hen laten voorzien. Ze hebben zelfs in huis de nodige aanpassingen gedaan waarvoor dank. Wij zijn heel tevreden van de uitgevoerde werken en naservice"

Fam. Van GrinsvenBEKIJK DEZE REALISATIE
"Segorex leren kennen op de braderij van Vosselaar. Mensen van Segorex hebben kennis van zaken, goede service. Wij zijn zeer tevreden."

Fam. LauwersBEKIJK DEZE REALISATIE