OPENDEURWEEKEND SEGOREX

Fan van water? Wij ook! Kom een kijkje nemen bij Segorex op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018. Onze deuren staan het hele weekend wagenwijd voor je open!

 

Van 13u tot 18u ben je welkom voor slimme informatie en unieke promoties. Ontdek alles over onze waterinstallaties en verbaas jezelf over de vele toepassingen van regenwater bij jou thuis of op kantoor.

 

Bovendien maak je kans om een Delta Escalda waterontharder ter waarde van 1252 € te winnen! Schrijf je in via het formulier onderaan, of neem deel aan de wedstrijd tijdens het openingsweekend.

 

 

Industrie Run

Combineer je bezoek aan Segorex met de allereerste Industrie Run op zondag 30 september 2018 van 9u tot 13u. Het concept? Een loopparcours vol fun doorheen het Industrieterrein Beerse Zuid! Je verkent op een unieke manier alle deelnemende bedrijven en de omringende natuur. Bovendien kan je genieten van het belevingsdorp met kinderopvang en animatie, en van de vele drank- en eetstandjes. Meer info vind je via www.uitinbeerse.be/industrierun.

 

Segorex doet meer dan alleen supporteren! We stellen zelf een stoer team samen van atleten die hun stoutste loopschoenen aantrekken. Neem deel aan het Segorex-team en de eerste 20 deelnemers krijgen zowel een sportief T-shirt als een leuk verrassingspakket! Er is douchegelegenheid in ons bedrijf.

 

Schrijf je in via het formulier onderaan en we sturen je de informatie over het vertrekuur, om als één team samen te lopen.

 

 

Deelnameformulier Wedstrijd / Industrie Run


Voornaam *
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Straat en huisnummer *
Postcode en gemeente *
Afstand die je wenst te lopen

Optioneel: Vorm T-shirt

Optioneel: Maat T-shirt


De privacyverklaring kan je hier bekijken.

Wedstrijdreglement

De wedstrijd van Segorex ‘Win een Delta Escalda waterontharder’ eindigt op op 30/09 om 18u. Er wordt 1 exemplaar van de prijs uitgereikt na beëindiging van deze wedstrijd. Iedere klant die zijn persoonlijke gegevens achterlaat, maakt kans op het winnen van de prijs. Slechts één deelname per adres/postbus wordt als geldig beschouwd. Deze wedstrijd is exclusief de plaatsing van de waterontharder. Hiervoor kan indien gewenst een aparte offerte gemaakt worden. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. De prijs dient afgehaald te worden op de kantoren van Segorex na afspraak. Zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en waarde kan de prijs (product ‘Delta Escalda waterontharder’) verschillen met de afbeelding. Deze kan niet omgeruild worden tegen een ander product of een geldwaarde.