Een dompelpomp

Wil je op een snelle en efficiënte manier water wegpompen? Dat kan met een goede dompelpomp. Deze kan vloeistof oppompen tot elke gewenste hoogte, waardoor ze ideaal is voor bijvoorbeeld het leegpompen van ondergelopen kruipruimtes. Lees verder en ontdek meer over dit apparaat!

Wil je op een snelle en efficiënte manier water wegpompen? Dat kan met een goede dompelpomp.

Hoe werkt een dompelpomp?

Zoals de naam doet vermoeden wordt een dompelpomp ondergedompeld in een vloeistof om deze vervolgens op te pompen. Aan de onderkant bevindt zich een aanzuigrooster langs waar het water meteen in de dompelpomp wordt gezogen en naar een persaansluiting gebracht. Aan deze aansluiting wordt een afvoerbuis gekoppeld, langs waar het water kan worden weggepompt naar de riolering. Met een dompelpomp kan je verschillende soorten water wegpompen; zowel schoonwater (denk hierbij aan een ondergelopen kelder) als vuilwater. Voor sterk verontreinigd water kan je bovendien ook gebruik maken van een vuilwaterpomp.

Een dompelpomp op maat

Voor elke toepassing bestaat er een dompelpomp, maar het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste pomp vindt voor jouw specifieke situatie. Afhankelijk van de op te pompen vloeistof, de diepte, de opvoerhoogte, het debiet enzovoort zoekt Segorex voor jou de perfecte dompelpomp. Wil je snel en efficiënt water oppompen, geeft ons dan een seintje!

 

Een kleine dompelpomp of een volledige installatie?

Van een eenvoudige kleine dompelpomp met of zonder vlotter of sensor, tot uitgebreide opvoerinstallaties voorzien van de nodige alarmen en zelfs de mogelijkheid tot integratie in een domoticasysteem: voor afvalwaterbehandeling moet je bij Segorex zijn! Wil je een verplaatsbare dompelpomp kopen? Of een geavanceerd systeem op maat laten inbouwen? Laat het ons weten via het contactformulier op deze website!

Een kleine dompelpomp of een volledige installatie?