Nieuw !

TapWat

De specialist in drinkwaterkoelers of drinkwatersysemen

Ga voor meer info naar: TapWat

Een drinkwatersysteem

Wil je graag water kunnen drinken van de kraan, maar vind je de smaak of geur hiervan niet zo aangenaam? Dan kan dit makkelijk worden opgelost met een drinkwatersysteem. Dit toestel maakt gebruik van omgekeerde osmose, waardoor zeer zuiver en helder drinkwater geproduceerd wordt. Dankzij een drinkwatersysteem is je kraantjeswater dan ook volledig vrij van een chloorsmaak, van pesticiden, nitraten, zware metalen, enzovoort. En dit zonder dat er gezeuld moet worden met waterflessen of -containers!

De voordelen van een drinkwatersysteem

Een drinkwatersysteem zorgt er dus voor dat je kan genieten van lekker zuiver water. Bovendien worden al onze drinkwatersystemen aangesloten op het waternet, zodat je niet langer flessen of bidons moet aankopen. Dit betekent ook dat je hier geen opslagplaats meer voor moet voorzien én dat je plastiekafval flink zal verminderen. Voorts heb je dankzij een drinkwatersysteem altijd lekker drinkwater ter beschikking, waardoor je meer water zal gaan drinken. Tevens worden alle bacteriën en dergelijke bijna volledig uit het water gefilterd en kan het dus perfect gebruikt worden voor babyvoeding. Een ander pluspunt is ten slotte de prijs: aangezien leidingwater goedkoper is dan flessenwater betaalt een drinkwatersysteem zichzelf op termijn terug.

 

Voor elke toepassing het juiste drinkwatersysteem

Segorex levert en installeert zowel drinkwatersystemen voor particulieren als voor openbare toepassingen of bedrijven.

Bij particulieren is een klein drinkwatersysteem voldoende. Dit wordt rechtstreeks in de keuken geplaatst, onder het aanrecht, en beschikt over een handig aftapkraantje. De filter in het toestel kan men makkelijk zelf vervangen wanneer dat nodig is. Voor grotere toepassingen hebben we een specifiek drinkwatersysteem, namelijk de Aquabar. Deze Aquabars garanderen je een permanente beschikbaarheid van gezuiverd water, zonder te moeten zeulen met grote flessen. In onder andere kantoren, winkels en scholen is zo’n drinkwaterbar dan ook zeer populair.

 

Een drinkwatersysteem op jouw maat

Als specialist in waterbehandeling levert Segorex verschillende diensten hieromtrent. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor een drinkwatersysteem op jouw maat. Wij leveren de geschikte toestellen voor zowel particulieren als bedrijven en staan onze klanten altijd bij met het nodige advies. Ben je geïnteresseerd in een drinkwatersysteem, geef ons dan zeker een seintje via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!