De excellente service van Segorex

Segorex is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van installaties voor waterbehandeling, regenwaterrecuperatie en afvalwaterbehandeling. Bij ons kan iedereen terecht met vragen over deze installaties: van architecten en aannemers tot installateurs, particulieren en ook doe-het-zelvers. Bovendien kan elke klant rekenen op een excellente service, en dat op de volgende punten:

Wil je een installatie laten plaatsen voor waterbehandeling, regenwaterrecuperatie of afvalwaterbehandeling?

Levering en plaatsing

Wil je een installatie laten plaatsen voor waterbehandeling, regenwaterrecuperatie of afvalwaterbehandeling? Dan komen wij graag ter plaatse om samen te bekijken welke de juiste oplossing is. Alle installaties die we aanbieden worden door ons geleverd en/of geplaatst. Indien er toch derden worden ingeschakeld voor de levering of plaatsing, dan worden de installaties wel door Segorex gecontroleerd en opgestart. Zo kan je steeds zeker zijn van een kwaliteitsvol resultaat!

 

Onderhoud en herstelling

Onze servicedienst is de beste garantie voor een duurzaam onderhoud van jouw installatie. De Segorex-techniekers beschikken over de nodige ervaring en opleidingen om alle toestellen en componenten te onderhouden volgens de wettelijke normen.

Of is er misschien een probleem met je installatie? Ook dan sturen wij onze Segorex-techniekers op pad om dit op te lossen. Zij zorgen ervoor dat de installatie zo snel mogelijk terug op punt staat en optimaal functioneert.
Segorex is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van installaties voor waterbehandeling, regenwaterrecuperatie en afvalwaterbehandeling.

Optimalisatie van bestaande installaties

Segorex is de geknipte partner voor de plaatsing van nieuwe installaties, maar ook bestaande installaties kunnen door ons geoptimaliseerd worden. Vaak kan dit zelfs al met kleine ingrepen. Een aangepaste pomp of een extra filter kan bijvoorbeeld een groot verschil maken voor de rendabiliteit en de levensduur van een installatie. De technici en specialisten van Segorex hebben een ruime ervaring en brede achtergrondkennis om jouw installatie te testen, te evalueren én te optimaliseren.

 

Begeleiding van doe-het-zelvers

Zou je graag zelf de handen uit de mouwen steken, maar ben je niet helemaal zeker van je kunnen? Vertrouw dan op de unieke begeleidingsservice van Segorex.

Deze is er speciaal voor particulieren en professionals die (een gedeelte van) de installatie voor hun eigen rekening willen nemen. Onze technici ondersteunen je met deskundig advies, zorgen voor een eindcontrole en ook voor de inbedrijfstelling. Zo ben je zeker van een professionele installatie tegen een nóg interessantere prijs!

 

Segorex: kwaliteit op elk vlak

Zowel bij de materialen die we gebruiken als voor de diensten die we leveren, staat kwaliteit steeds bovenaan het lijstje. Voor particulieren of professionelen, voor kleine installaties of volledige totaalprojecten: op Segorex kan je rekenen voor het allerbeste resultaat. Regenwaterrecuperatie, waterbehandeling of afvalwaterbehandeling? Contacteer ons en ontdek er alles over!