Totaalprojecten door Segorex

Regenwaterrecuperatie, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling: deze drie facetten vormen samen het specialisatiegebied van Segorex. Wil je een installatie laten plaatsen waarmee je regenwater kan opvangen en hergebruiken? Wil je zelf afvalwater behandelen of ben je op zoek naar een manier om de kwaliteit van je kraanwater te verbeteren? Dan zorgt Segorex voor de gepaste oplossing. Bovendien kan je ook een beroep doen op ons voor totaalprojecten waarbij we meerdere van onze diensten combineren.

Met volle teugen genieten van water

Naast het leveren en plaatsen van de aparte installaties kan Segorex dus ook totaalprojecten realiseren. Zo kan je door ons een volledige installatie laten plaatsen voor regenwaterrecuperatie, inclusief het plaatsen van de regenwaterput, de installatie van een pomp en ook de afkoppeling van het regenwater. Daarnaast voeren we ook veel projecten uit in grote gebouwen. In de grootkeukens van ziekenhuizen en woonzorgcentra kunnen we bijvoorbeeld een opvoerinstallatie plaatsen, gecombineerd met een vetafscheider. Aarzel niet om ons te contacteren en meer te ontdekken over de mogelijkheden omtrent totaalprojecten!

Regenwaterrecuperatie, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling: deze drie facetten vormen samen het specialisatiegebied van Segorex.
Heb je vragen over waterbehandeling, regenwaterrecuperatie of afvalwaterbehandeling?

Waarom een beroep doen op Segorex?

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector hebben wij de nodige knowhow verworven om elk project tot in de details correct af te ronden. Wanneer je een beroep doet op Segorex voor totaalprojecten kan je er dan ook zeker van zijn dat alles perfect wordt geïnstalleerd en op elkaar afgestemd. Bovendien vormen we één aanspreekpunt voor elke installatie. Zijn er problemen achteraf of heb je nog vragen? Dan kunnen wij je snel en efficiënt verder helpen. Uiteraard voldoen alle installaties van Segorex ook aan de verplichte normen. Op die manier garanderen wij je regenwaterrecuperatie, waterbehandeling en afvalwaterbehandeling van het hoogste niveau.

 

Ontdek meer over de totaalprojecten van Segorex

Optimaal genieten van water… Dat doe je dankzij Segorex! Wil je ons inschakelen voor het realiseren van totaalprojecten, neem dan zeker contact op met ons.

Dit kan door je gegevens in te vullen op het contactformulier op deze website. We doen er dan alles aan om je zo spoedig mogelijk te contacteren! Of heb je vragen over waterbehandeling, regenwaterrecuperatie of afvalwaterbehandeling? Ook dan kan je steeds met al je vragen terecht bij Segorex!