Nieuw !

TapWat

De specialist in drinkwaterkoelers of drinkwatersysemen

Ga voor meer info naar: TapWat

Drinkwaterinstallaties: meer dan water

Met een eigen drinkwaterinstallatie kies je altijd en overal voor zuiver, lekker én goedkoop drinkwater. Nooit meer zonder water vallen, nooit meer gedoe en nooit meer met zware flessen sleuren: te mooi om waar te zijn? Niet met een drinkwatertap van Segorex.

 

Nooit meer dorst? Ga voor een drinkwaterinstallatie

Met een drinkwaterinstallatie verzeker je jezelf van zuiver kraantjeswater van topkwaliteit. Bovendien val je nooit meer zonder, want onze installatie sluit je rechtstreeks aan op de waterleiding. Koud, warm of toch liever bruisend water? Met ons drinkwatersysteem is werkelijk alles mogelijk. Maar de kwaliteit, die proef je altijd. Met een eigen installatie ben je altijd verzekerd van een optimale zuivering van jouw kraantjeswater.

 

Een drinkwaterinstallatie op maat

Voor een eigen drinkwaterinstallatie heb je enkel een aansluiting op de waterleiding nodig. En de rest? Dat kies je helemaal zelf! De systemen kunnen voorzien worden van een elektronisch bedieningssysteem. Zo kan je zelf kiezen of je meteen een hele fles water wil tappen, of genoeg hebt met één glas. Jij vraagt, wij installeren. Onze systemen kunnen losstaand geplaatst worden, maar ook rustend op het keukenblad. Daarnaast kan een drinkwatertap makkelijk ingebouwd worden in jouw keukenkasten. Ook wat het design betreft, zijn er heel wat mogelijkheden. Hou jij het liever basic, of kies je voor een designermodel voor jouw drinkwaterinstallatie?

 

Kiezen voor een drinkwaterinstallatie, da’s kiezen voor het milieu

Elk jaar blijft onze afvalberg stijgen. Hoog tijd dus dat we daar iets aan doen! Met een drinkwaterinstallatie zet je meteen een enorme stap in de goede richting. Sleuren met plastic flessen en bidons? Dat is voorgoed verleden tijd. Een drinkwatertap, da’s jouw milieubewuste en duurzame keuze voor het leven.

 

Geniet overal van zuiver water met een drinkwaterinstallatie

Op kantoor, op school, op restaurant of gewoon gezellig thuis: een drinkwaterinstallatie kan overal geplaatst worden. Zo heb je nergens ruimte nodig om je flessen te stockeren en hoef je niet meer aanwezig te zijn voor de levering van nieuwe flessen. Jouw eigen drinkwatersysteem kan aangepast worden aan je eigen wensen en noden, en vanzelfsprekend ook aan die van je werknemers, je klanten, je gezin, je vrienden én je familie. Zo hou je iedereen tevreden, inclusief je portemonnee. Bespaar tijd en ruimte door de perfecte integratie van het systeem op je bestaande watertoevoer.

 

Segorex, jouw partner voor drinkwaterinstallaties

Talloze tevreden klanten gingen je al voor en kozen voor een drinkwaterinstallatie van Segorex in hun zoektocht naar zuiver en lekker drinkwater. Heb je na het lezen van deze tekst dorst gekregen? Dan hebben wij goed nieuws: neem contact op met Segorex voor een aanpak op maat, en geniet binnenkort van je eigen drinkwatertap!